Disney Manga

Bahar Ulukan
Eylül 2022
Beta Byou Yayınları

2022 15. kitabı
ağustos ayının sonlarına doğru witch aklıma düştü çocukluğumdan bi anı olarak. uzun uzun araştırdım animesini izledim bi süre, sonra kitaplarına baktım beş yüz lira civarı her biri yurtdışından geleceği için tabii ki. internetten de okumak istememiştim hop bi haber witch'in hikayelerinden belli kısımlar basılacakmış. heyecandan aklımı kaybettim direkt aldım bunu ve ikincisini. heyecanla bakıyorum, okuyorum ve sırıtıyorum sürekli 9-10 yaşım geliyor aklıma çünkü. sonra dün gelen ikinci bi haberle graphic novel olan seri en baştan EN BAŞTAN basılmaya başlıyor hem de türkçe olarak. nasıl bu kadar şansa denk geldi hiçbir fikrim yok ama aşırı mutluyum
2022 20. kitabı
Çoooook güzeldi. Çocukluğuma geri döndüm. İkinci cildi hemencecik okuyacağım. Sadece 2 cilt olması üzdü ama beni... Neden iki cilt olarak kalmış merak ediyorum. Mangakasının çizimleri çok güzel...
2022 19. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2022 13:37
Witch alışık olduğumuz manga serileri gibi gelmedi. Olay örgüsü bazı yerlerde birbirinden kopuk ilerliyor ve anlam bütünlüğünü bozuyor gibi hissettim. Ama çizimler ve efektler gayet iyi şekilde yansıtılmış kitapta. Genel olarak orta halli bir manga olmuş diyebilirim.
Manga

Haruko LidaYazar · 2 kitap
Haruko Iida , Japonca 飯田晴子 ( Nōgata , 21 Aralık 1969 ), en çok Hijiri ♡ License , Mikan no tsuki ve WITCH mangalarını yaratmasıyla tanınan Japon karikatürist ve illüstratördür . 1991 yılında Hana Maru (花丸, Hana Maru ) adlı mangayla çıkış yaptı.