Wretched Book #1

İngilizce
E-kitap
Sıralamalar

2026 8. kitabı
Merhabalarr *_* Bugün wretched serisinin 1. Kitabıyla geldim. Seri de 4 erkek kardeş olan Griffin kardeşleri anlatıyor ve ilk kitapta Hunter'a ait. Kitabın konusundan da kısaca bahsedecek olursam Maddie’nin ailesini kurtarmak için istemediği bir evliliğin eşiğindeyken Hunter Griffin’in düğünü basıyor. Hunter ilk başta sadece düşmanı olan Barrett'ın planlarını bozmak için düğünü batırmak ister ama planda olmayan şey kızgın gelin Maddie. Düğün iptal olur ama Maddie düştüğü durumdan ve ailesini kurtarmak için Hunter'la bir anlaşma yapar ve çıkar üzerine kurulu bir evlilik anlaşması yaparlar. Kitabın konusunu okuyunca çok ilgimii çekti. Düğünü basan erkek karakter ve anlaşmalı evlilik en sevdiğim tropelerr<333 Maddie Zeki, güçlü ve kararlı bir karakterdi. Hunter'la olan ilişkisinde asla geri çekilmemesi, hep cabalamasini sevdim. Çoğu yerde ben bile cekil biraz ya derken o asla pes etmedi ve Hunter'ı baya zorladı xjiejxjd Hunter ise düşünceli, korumacı ve sahiplenici bir karakterdi. Maddie düşürdüğü durumdan kurtarmaya ve abisinin ona yaptığı şeyleri gördükten sonra onu koruması güzeldi. Hunterla ilgili sevmediğim tek şey Maddie kadar evliliği için zorlamamasıydı. Sebebini anlıyorum ama kızımız bu ilişki için çabalarken onun hemen kabul etmesine sinir oldumm. Kitapta en sevdiğim şeylerden biri de Griffin kardeşler oldu ve diğer üçünün kitaplarını da çok merak ediyorum. Maddie ile olan sahnelerini, birbirlerine karşı olan korumacılıklarını okumak keyifliydi. Benim keyif alarak okuduğum bir kitapp oldu (⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠
Wretched HeartAnna J. Valentine · Independently Published · 20256 okunma

Anna J. ValentineYazar · 0 kitap
Anna J Valentine was a traditionally published author, writing psychological suspense for over ten years before she fell in love with writing about falling in love! Her heroines are feisty, her heroes passionate and their stories will take you on an emotional rollercoaster.