Only Yours #2

Nina Levine
9781923013087
İngilizce

2025 82. kitabı
Only Yours serisinin ikinci kitabı ilk kitap çok güzeldi çok zengin bir aile erkek kardeşler anlatılıyor her kitapta . Yani ilk kitap bu kadar güzel olup ikinci kitapta beni cinnet etmesi yazarın tebrik ediyorum . Gerçi dil anlatım yine güzeldi ama ana çifti sevmedim. Erkek kötü kadın e rezalet bence net zaten kadın patlaksa kitap benim için beter hale geliyor :(( Olivia ve Callan 8-9 yaşından beri arkadaş 21 senedir falan yani adam tam çapkın takılan bir tip zaten . Kadın gizliden adama ezelden aşık ama adam hiç öyle bir ışık yakmadığı için hep içinde saklamış . Şimdi mesela bu durum bile bence aşırı tatsız yani adama aşıksın ve hep çok yakın arkadaş pozisyonu ile herifin götünde yaşamışsın . Nasıl gereksiz bir durum bu yani arkadan adamın götüne falan bakıyor kadın of falan diye yuh . Bu arada kitapta gereksiz bolca kalabalık var full aile falan dahil ilk kitabın çifti evleniyor . Yaz boyu sürecek evlilikler vs var bunlar birbirine eş olup tüm düğünlere öyle gidelim diyorlar .İlk düğün sırasında 21 sene sonra Callan kadının göğüslerine kıçına bakıp ya Olivia amma taş gibisinden düşünmeye başlıyor ve birden kadına karşı müthiş istek duyuyor . Ya arkadaşım varsa bir elektrik 21 senede illa olmalıydı zaten bu nasıl saçma salak bir şey .Bir düğüne gidiyorlar hata ile bunlara aynı oda ayrılmış kadın bok gibi sarhoş olup adama rezil seks fantezilerini anlatıyor leşlik resmen . Ben bunu yapsam ertesi sabaha kendimi gaz döküp yakarım ayılınca öyle bir rezillik ki . Neyse sonunda bunlar yatmaya başladı mıymıy gitti işte konu .
Yours ActuallyNina Levine · Nina Levine · 03 okunma

Nina LevineYazar · 0 kitap
USA Today Bestselling Author Nina Levine is an Aussie author who writes alphas with a side of dirty and sassy women who don't hand their hearts over easily. When she isn't creating with words, she loves to create with paint and paper. Often though, she can be found curled up with a good book and some chocolate.