Extreme Horror Series Presents

Dammaged Productions
9781914381119
İngilizce

DE McCluskeyYazar · 0 kitap
DE McCluskey 1973'te İngiltere'nin Liverpool kentinde doğdu. Roman, grafik roman ve çizgi roman yazarıdır. Kızıyla (kendi başına bir yazar (8 yaşında) ve çocuk macerası The Hangry Hamster'la), partneriyle, kızıyla ve Ted adında bir sosis köpeğiyle yaşıyor. 2011'de yazmaya başladı ve Interesting Tymes adlı ilk çizgi romanını yarattı. Çocuklar ve yetişkinler için kafiyeli kısa korku hikayelerinden oluşan bir antolojiydi. Bunu hemen serinin ikincisi ve bir yan ürün izledi. Dave daha sonra daha yetişkinlerle ilgili kurguya geçti ve bir dizi tek seferlik çizgi roman yayınladı, ardından ilk tam uzunluktaki kitabı, grafik romanı Doppelgänger geldi. Daha fazla çizgi roman ve çizgi roman ortaya çıktı; bunların arasında sanatçı Joe Matthews ile işbirliği yapılarak klasik Noel masalı Bir Noel Şarkısı'nın bu kez tamamen kafiyeli olarak yeniden anlatımı üretildi. Dave daha sonra roman yazmaya yöneldi. İlk romanı The Twelve 2017'de yayımlandı ve harika eleştiriler aldı. Bunu, 1946'da Liverpool'da geçen In The Mood… For Murder adlı tarihi bir gerilim romanı üretmek için yerel bir Liverpool müzik tarihçisiyle iş birliği izledi. Dave, aşırı korku, komedi, gerilim, romantik dram ve çocuk kitapları gibi türler arasında geçiş yapsa da, çoğunlukla karanlık veya ana akım korku türünde çalışmayı seviyor. Ayrıca birçok yazar/çizgi roman yaratıcısıyla da birlikte çalışıyor ve eserlerinde iş birliği yapıyor. Çizgi romanlar: İlginç Zamanlar İlginç Zamanlar x 2 Edward D'Ammage Sunar: Düğün Ahşap Kalp Şehirde Üç Gün Mace Masoch'un Maceraları: L'Bido Gezegeninde Zor Zamanlar Kısa Keskin Şoklar Azınlık Hasta Piçler (Matt Shaw ile) Onbir (Matt Shaw ile) Çizgi Romanlar: Doppelganger Yaşlı Bir Noel Şarkısı (Joe Matthews ile) Ölüm Günü Sunar Düşkapanı Romanlar: On İki Cinayet Ruh Hali (Tony Bolland ile) ÇATIRTI Z: Bir Aşk Hikayesi Sözleşme (C. William Giles ile) Kelebekler ZamanYırtıcı Mutant Süper Kahraman Zombi Uzaydan Disko Tezahüratçılarını Öldürüyor (Uzi'lerle) Glimmer (Glimmer Destanı'nın 1. kitabı) Ateş Böcekleri Şehri (Glimmer Destanı'nın 2. kitabı) Glimm Tahtı (Glimmer Destanı'nın 3. kitabı) Bir Martı Hikayesi Guardian (bu şiir DEĞİLDİR) Erkek arkadaş Bütün Bu İnsanlar Ölecek 3: Bütün Bu Çocuklar Ölecek Sing Sing Cinayet İçin Olf: Noel Baba'nın En Yaramaz Ren Geyiği Kısa romanlar: İSTEKLER Zola Grinkle Nonk Özel Şeyler Kokuşmuş Kütük