8

8 Şubat

0 üye
Takip
Mutlu mu Yıllar
30 is loadingi hissederken mutlu olan var mı acaba, neyse ki kabre koşar adım gidiyoruz artık bundan sonrası. Artık düzeltemediğim şeyler için daha erken vakit var hallolur gibi cümleler kuramayacağım lügatten birden çıktı. 26 yılda yirmi altı şey öğrenmiş miyimdir acaba, sanmam. Sadece tek bir şey farkettim sanırım 6 yaşımdaki benle 26 olan ben arasında ne fark var şimdi ? Hala insanların gözlerine baktığımda aynı ben bakıyor, odamdaki duvarı gündüz algılamla geceki farklı bir şeyler anlatıyor sanırım bana, a evet aynıyız baksana benim elimden ne farkı var duvarın diye düşünen aynı ben. Yıllık hedef kontrolü yerine 26 yıllık özet mi yapsam bir de hedef falan da yok bu sene deyip yakamı bıraksam, benden huzurlusu yok o zaman. neden acaba, bu niye böyle, çok fazla koku var, Allah gerçekten mi iyi, bitkilerin canı varsa onlara neden iyi davranmıyoruz, kimsenin burnu çalışmıyor, doğru, ve yeterli eğitimele her şey mümkün yok yok bu dünyada her şey mümkün, insanları seviyorum, "canım aile zoruylamı burdasın, ya puan, e o zaman nasıl yani" insanlarla muhatap olmak vakit kaybı, sevgi mi o da neydi, hayvan hakları ne kadarda geç gündemine girmiş dünyanın, bu böceğin ne işi var burada, onun yeriydi, ama artık benim bas üstüne a yok ben ayağımı kirletemem, Allah ne kadar güzel yaratmış her şeyi, dünya kötülükler acılarla dolu bir gün daha katlanmam için bir sebep, kokuyor, bu köpek bu köpek değil başka bir şey güzellik bana bir şeyler fısıldıyor kör müsün sağır mı, inanamıyorum bunu nasıl yapabilirler, her şey mümkün ve çok yakın hiç bir şeye şaşırmamak lazım, umudum baki çabalamaya devam, yazan yazmış zorlama, değişebilirim, ah freud çalıntı ama haklısın sanırım katran şeker olmamakta, çok fazla koku var, "ee anlat bakalım sen nasıl buraya geldin" niye gelemez miyim,
8 Şubat