"Bu vesileyle bir kere daha fark ettim ki, Türkiye, dünyanın en özgür ülkesi. Hatta başıboşluk seviyesinde bir özgürlük ve rahatlık var. Sokaktaki sıradan insanı bir kenara bırakırsak, Türkiye Müslümanlarının bile bu özgürlük ve rahatlığın kıymetini yeterince bilemediğini düşünüyorum doğrusu"
"Okula giderken en istemediğimiz şey, sokakta ayağımızın takılıp yere düsmemizdi. Çünkü çinli arkadaşlarımız başımıza toplanıp dakikalarca gülerdi. Yerden kaldırmak veya yardım etmek hiçbirinin aklına bile gelmezdi."
" 'çinli donukluğu' diye tarif edebileceğim ürkütücü bir durum hakikaten var. Karşınızda herhangi bir his emaresi taşımayan, sadece hareket eden ve komutları yerine getiren robotlar görüyorsunuz çinlilere bakınca."