Bir de kitaplar bir de Mubi
Dünyada becerebildiği ya da yapmak istediği hiçbir şey yoktu; kimse ona ilişmesin ve rahat rahat sigarasını içsin, yeterdi.
Sayfa 17·Kitabı okudu
Akşam işten gelince kanepeye uzanıp "Ne izlesem?" diyerek açtınız Netflix'i, Mubi'yi ya da Blue Tv'yi. Filmlerin arasında kayboldunuz, dizileri tek tek incelediniz, belgesellerin özetlerini okudunuz, tam 45 dakika geçti hâlâ izleyeceğiniz şeye karar veremediniz. Bir dizi bölümünün süresi kadar zaman kaybettiniz. Ve muhtemelen hiçbir şey izlemeden Instagram'a, Twitter'a daldınız. İşte tam olarak yaşadığımız şey "seçenek ıstırabı".
1000Kitap
Reklam
MÜBİ TARKAN- Anladım! Peki, zindan kapıları açılmış. Zindan bekçileri de yok.Sen niye kaçmadın? KÜR-ŞAD-Kendini günahkar ve suçlu sayanlar cezadan kaçarlar. Ben niye kaçayım?
Sayfa 55 - Ķültür Bakanlığı Yayınları·Kitabı okudu