Ömür

Ömür
@omrtba
Dik dur ve Gülümse bırak neden gülümsedigini merak etsinler.. (Bibliosmia/Overthinker) youtube.com/watch?v=4UmZNYh...
Anesteziyoloji
İstanbul
Mersin, 29 Nisan
567 okur puanı
Haziran 2017 tarihinde katıldı
O kadar bilincimdesin ki bilinçaltım da şekil almaktan başka seçeneğin yok.. Ayni rüyaların ertesinde uyanıp sende mi kelimesi ile gülümsenin tadındasın ki Bu gece sensiz uyumamın imkanı yok.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
ben seninle diyar diyar gezmek istiyorum. göçmen kuşlar gibi, özgür.. hiç bi yeri sahiplenmeden.. birbirimize ait. yaşlanarak göçmek istiyorum.
Ve derdi Şehriyar, ‘’Gelip geçenin varlığı yoktur. O, görüntüsünü gerçeğe borçludur.’’
Ve hep söylerdi Şehriyar ve beynimde hep tekrar tekrar dönerdi şu sözü: ‘’Siz nedensiz mutluluğun olamayacağını düşünürsünüz. Bana göre mutlu olmak için herhangi bir şeye bağımlı olmak çaresizliğin son kertesidir.’’ Ve devam ederdi Şehriyar: ‘’Sizin bu mutluluk arayışınız, kendinizi mutsuz ve çaresiz hissetmenizin asıl nedenidir.’’
"Anlamak beni mutsuz kılıyor" derdi Melih Cevdet Anday. ‘’Bilmemek bilmekten iyidir, düşünmeden yaşayalım mârâ’’ diye başlardı Asaf Hâled’in ‘’mârâ’’ isimli şiiri… Ben de öyle yaptım zaten. Bu kısa sürede anlamadım, bilmedim, düşünmedim… Toprak, güneş, kitaplarım, kahvem, "sen" ve ben bahtiyardım.