A.

Balığı yalnız hayatta kalmak ve yiyecek olarak satmak için öldürmedin, diye düşündü. Gururdan ve balıkçı olduğun için öldürdün. Hayattayken onu sevdin, öldükten sonra da. Eğer onu sevdiysen öldürmek günah değildir. Yoksa daha mı fenasıdır ?
Sayfa 70 - Bilgi Yayınevi·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Zarar gördüğünden balığa bakmak istemiyordu artık. Balığa saldırıldığında kendine saldırılmış gibi hissetmişti.
Sayfa 69 - Bilgi Yayınevi·Kitabı okudu
Koca kuşlar ve hayvanların yanında insan pek bir şey sayılmaz. Yine de aşağıda , denizin karanlığındaki o hayvan olmayı yeğlerdim.
Sayfa 48 - Bilgi Yayınevi·Kitabı okudu
Koca bir balık ve onu ikna etmeliyim, diye düşündü. Ne gücünün ne de kaçmaya yeltenirse neler yapabileceğinin farkına varmasına izin vermemeliyim asla. Yerinde olsam şimdi her şeyi ortaya koyar, bir şeyler kopana dek giderdim. Ama Tanrıya şükür onları öldüren bizler kadar zeki değiller ; hoş dahi ve yetenekliler.
Sayfa 45 - Bilgi Yayınevi·Kitabı okudu

A.

, bir kitap okudu
9/10
·88 syf.·
Beğendi
·
3 günde okudu
·
2025 40. kitabı
Ernest Hemingway
7.5/10 · 41,1bin okunma