Dördüncü Kanat için yazılmış bir alternatif hayran kurgusu okuyormuşum gibi başladı kitap ama ilk bölümde abisiyle arasında geçen muhabbetler öyle iğrençti ki devam etmek istemiyorum.
Süмеччa bir inceleme yazmış, her satırına katılıyorum. Türkçe kitabı türkçe dublaj okudum demiş, o kadar haklı ki. Çeviri kitapların etkisinde fazla kalınmış yazılırken belli ki ama editörden geçerken buna biraz daha dikkat edilmeliydi diye düşünüyorum. Okuyup bitirebilene iyi okumalar.
Aşk Meleği serisinin novellası Artık çocuk sahibi olan kovanımız. Yeni bebekleri bekliyor ve bu sırada Emelle Aşk Patron’u görevleriyle uğraşıyor. Ah bir de genfinlerinin ebeveynleriyle vakit geçirmek zorunda Kısa tatlı bir kitaptı. Bu kitapla birlikte seriye vedamızı yaptık.
📚🔔 Tatil zili çaldı!
Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞
Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
İlk kitabını hayal mayal hatırlıyorum ama okumaya başladıkça biraz biraz hatırlarım dedim ama unutmuşum tamamen yinede 2.kitap çok hoşuma gitti ters harem de severim okuması keyifliydi
Selammm,
Sevdiğim o serinin ayıla bayıla okuduğum o novellasının yorumuyla geldim. Tek kelimeyle anlatmam gerekirse bayıldım.
Kitap son kitaptan 3 yıl sonrasını anlatıyor. Genel hikaye öncesinde tamamlandığı içinde biz karakterlerimizin günlük hayatlarını okuyoruz. Ve okurkende bayılıyoruz...
Çok sevdim. Gerçekten. Tıpkı ilk kitabın havasında olmuş. Okurken kahkahalar attım ve çok eğlendim.
Okuyun ya. Bu seriyi okuyun :)
Selammm,
Bayıldığım serinin son kitabının yorumuyla geldim. Yorum spoiler içermiyor, bilginize.
Öncelikle kitp aslında serinin son kitabı değil. Bundan sonra başka katakterlerin kitaplarına geçiyoruz ama ondan öncede bu karakterlerle ilgili bir novella var. Yinede genel hikaye bu kitapla bitiyor.
Ben seriyi çok sevdim. Özellikle ilk kitabına bayılmıştım. Nitekim bu kitabı da sevdim. Sadece bana göre biraz ilk iki kitabın gölgesinde kalmış gibi geldi ki bu da normaldi. Çünkü hikaye artık doruk noktasına ulaştı ve işler ciddiye bindi. Her şeye rağmen güzel ve eğlenceliydi. İlk kitaplar kadar olmasa da yine kahkahalar attım.
Emelle çok tatlıydı. Nitekim eşleri de öyle. Her birinin kendince karakteristik özelliği vardı ve onları okumak keyifliydi.
Kitabın dili tabii ki akıcıydı. Ayrıca kitabı tek oturuşta sıkılmadan okudum. Kitap boyunca da merak duygum hiç azalmadı. Kısacası bu seriye bir şans verin derim.
Tavsiye eder miyim? Kesinlikle.
Devam kitaplarını okur muyum? Kesinlikle.
Selammm,
İlk kitabına bayıldığım serinin devam kitabının yorumuyla geldim. Yorum spoiler içermiyor, bilginize:)
Serinin bende ilk iki kitabı vardı. İlk kitabını çok sevince direkt buna başladım. Hatta ertesi gün 6'da kalkıp işe gitmem gerektiği halde gece 3'e kadar da okudum. Okurken uyuyakalmışım. O kadar sevdim yani.
Aslında seri böyle çok ciddi bir fantastik değil. Komik, eğlenceli ve ciddiyetsiz. Zaten bu kadar sevmemin nedeni de bu. Hiçbir şey düşünmeden akıcı, sürükleyici ve eğlenceli bir kitap okumaya ihtiyacım vardı. Bu seride o ihtiyacımı karşıladı diyebilirim.
Kitap ilki gibi komik ve eğlenceliydi. İlk kitaba göre artık evrenin daha da içine giriyoruz. Hatta işlerde ufaktan ciddiyete binmeye başlıyor ama tüm o olayların içinde bile Emelle insanı güldürmeyi başarıyor. İlk kitap kadar olmasa da bu kitapta da çok güldüm.
Kısacası kitabı sevdim. Devam kitabına hemen başlayacağım.
Tavsiye eder miyim? Kesinlikle.