Türkçe uyarlaması Ufak tefek Cinayetler dizisi dir. Senarist kabul etmesede maalesef öyledir. Bizim entel Media fareleri genel olarak izleyicileri cahil sandıklarından ve kimsenin okumadığını düşündüklerinden herhalde foyalarının ortaya çıkmayacağını düşünüyorlar. Kaza ile olusan cinayetin maduru dizideki gibi balkonda mesela düşüyor vs vs. Gelelim
Küçük ama Büyük Yalanlar maalesef Big Little Lies in dizi uyarlaması muhteşem. Bana göre romanda biraz eksiklik var bunu dizi çok güzel tamamlamış ve bu yıl sonbaharda son sezonunuda izleyeceğiz.
Stephen King biraz abartmış çok fazla gereksiz bir şekilde övmüş metni. Ben idare eder bir şekilde yorumladım.Okunabilirmi evet ,çeviriyi fazla başarılı bulmadım.
Sezom yazar da okunmaz mı beee ilk göz ağrım her zaman on dün önceki kız olacak her zaman on dün önceki kızın son cümlesi zihnimde kalbimde yaşayacak ama bu gerilimden beklentim çok yüksek… şıngırdayan bileklik,kalpli yüzük,gs ışık anahtarı,pembe far, platin sarı döneminden bu güne ilk gerilim kitabını okumaktan onur duyarım seni çok seviyorum ünlü modacı,savcı,yazar,senarist,dedektif,aşçı Sezin Karameşe Erko
Yusuf'un Rüyası kitabında "Yusuf Üçlemesi - Yumurta, Süt, Bal" filmlerinin hikayesini, yönetmen ve senarist Kaplanoğlu'nun sinemaya dair değerlendirmelerini bulabilirsiniz.
Görselde kitap boyunca tavsiye edilen filmler ve önemli yönetmenlerin isimleri listelenmiştir..
Bir ara, sana pişmaniye almaya diye girdiğim dükkandan nasıl tır alıp çıktığımı da anlatayım. Tır aldım ya inanamıyorum o kadar saçma ki, tır yani bildiğin. Sarı böyle, direksiyonu filan var. Çetemi içine doluşturup, dosta güven düşmana korku salacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum. Bir süredir sanki esrarengiz bir senarist tarafından yazılan tuhaf bir çizgi romanın içinde yaşıyorum. Gerçekten işler nasıl bu noktaya geldi hiç bilmiyorum ama aşırı eğleniyorum. Hayatıma şöyle bir bakıyorum da, halen ve daima yaşamaya karşı büyük bir iştah duyuyorum. Bir vincin altında filan kalmazsam ömrümü son bölümüne kadar izlemeyi planlıyorum. Vonnegut'un, her zaman kulak arkası ettiğim bir başka öğüdün de söylediği gibi: "işler yolunda gittiğinde bir durun ve yüksek sesle, 'Daha ne olsun?' demeyi unutmayın." Hiç unutmuyorum.
Dünya her şeye rağmen çok güzel, daha ne olsun Osman.