Olivia T. Turner

Given to the Gladiator yazarı
Yazar
7.5/10
20 Kişi
149
Okunma
3
Beğeni
1.141
Görüntülenme

Hakkında

Olivia T. Turner. Look at those initials baby! I was born to write OTT! I love Over The Top alpha males who are possessive and completely obsessed with their women. These dark powerful men take what they want! If you like your book boyfriends sweet and cuddly than shut the computer off and walk away. If you like your heroes, rough, dirty and possessive to the extreme, come on in and have some fun… Always 'safe' with no cheating and a guaranteed HEA.

Okurlar

3 okur beğendi.
149 okur okudu.
3 okur okuyacak.
8 okur yarım bıraktı.

Okur demografisi

Kadın% 99.0
Erkek% 1.0
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş
Reklam

Alıntılar

Tümünü Gör
"İstediği kadar kaba ve barbar olabilir. Ama onun yerine beni sevmeyi ve tapmayı seçiyor. Ne yazık ki, bu acımasız dünyada onun gibi pek çok erkek yok."
Her şey anlam kazanmaya başlıyor. Neden hiç çıkmak istemediğim ya da kimseye aşık olmadığım. Erkekler beni öpmeye çalışırdı, ama ben hiç ilgilenmezdim, sevimli olanlar bile. Her zaman bir bahane uydurur ya da hızla kaçardım. Hiç doğru gelmezdi. Ama buradaki durum... Boone ile oturmak... onun güçlü ve güvenli varlığına yavaşça yaklaşmak... bu doğru geliyor. Bu, beklediğim şey gibi geliyor. Özlediğim şey gibi. O ve onun çılgın boz ayısı.
Reklam
Reklam