William H. Armstrong

Sounder: Sahibini Bekleyen Av Köpeği yazarı
Yazar
9.0/10
1 Kişi
184
Okunma
1
Beğeni
629
Görüntülenme

Hakkında

William Howard Armstrong, en iyi Newbery Madalyası kazanan 1969 tarihli Sounder'ı ile tanınan Amerikalı bir çocuk yazar ve eğitimciydi.
Tam adı:
William Howard Armstrong
Ünvan:
Yazar
Doğum:
Lexington, Virginia, ABD, 14 Eylül 1911
Ölüm:
Kent, Connecticut, ABD, 11 Nisan 1999

Okurlar

1 okur beğendi.
184 okur okudu.
4 okur okuyor.
13 okur okuyacak.

Okur demografisi

Kadın% 86.2
Erkek% 13.8
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş
Reklam

Alıntılar

Tümünü Gör
Kaybetmek
(...) kaybetmeyi de öğrenmen lazım oğlum. Tanrı yaşlılara kaybetmeyi öğretiyor, ama gençler nasıl öğrenileceğini bilmiyor. Kimi insanlar kaybetmemek için kimileri de kaybetmek için doğar. Biz kaybetmek için doğduk herhâlde.
Sayfa 59 - Annesi, ölü ya da diri Sounder'ı aramaya devam eden zavallı çocuğuna nasihat ediyor. Siyahiler.·Kitabı okudu
Alıntı
Neden bu kadar korkuyorsun gitmemden? İncildeki hikayelerde birisi hep uzun bir yolculuğa çıkar. İbrahim uzun bir yolculuğa çıkar, Hz. Yakup amcasının yaşadığı tuhaf bir memlekete gider, nerede yaşadığını bilmese de onu kolayca bulur. Hz. Yusuf hepsinden de uzun bir yolculuğa çıkar ve bir sürü zahmete katlanır ama tanrı onu korumaktadır. İncil hikayelerinde hiçbir yolculuk umutsuz değildir, herkes bulması gerekeni bulur.
Reklam
Reklam