Yorum

Min isimli okurun asıl gönderisini gör
"Siz... Siz, sevgimin baştan sona, kimselerde rastlanmayacak bir saygınlığı, özene bözene dilime pelesenk edişimin tek nedenisiniz. Size saygım sonsuz, Seina la ton. Tıpkı sevgim gibi."
"Aşıktım ona, meftûndum, divâneydim, virâneydim, deliydim, ah! Tanrım, Tanrım... deviriyor beni, çoğaltıyor beni, düşürüyor, öldürüyor, en kutlu yaşamın orta yerinde, öpüyor ve ben ediyor beni."
"Yeryüzünü koşuyorum, yeri göğe katıyorum, arıyorum izini, seni bulamıyorum; içinde dolanan o katil çöküyor omuzlarıma, bağırıyorum, çağırıyorum, sesleniyorum adınla, adın kilitliyor boğazımı düğüm düğüm, ben seni bulamıyorum."
Affet! Affet, canıma kıyayım, düşmem bir daha ateşe, bir daha elim değmez eline, affet! Ne olur nefes ver ona. Ölüm benim hakkım, nefes ver günahıma! Yeminim olsun, tanrım! Bir kez olsun, öpmeyeceğim dudaklarından, ne olursun, üşümesin... Senin azabını hak eden, bu aciz kulundan başkası değil, uyansın... Aç, yemek yiyecek, ne olur...
"Toprağa eğildim sonra, yüzünün neresine denk geldiğini bilmedigimden, başını örtem kısmın her bir yanına ağlaya ağlaya buseler bıraktım..."
"Sevgilim, tabiatım, gücüm ve güçsüzlüğüm, oğlum..."
"Oğlum diyor bana, ne zaman oğlum dese taze çayırların esintisi doluyor düşlerime. Düşlerimde, baharın koynunda benimle bir kez daha ölüyorsun. Ben, senden başka kime oğul demeyi bilirim." • O kadar güzel ki, duramıyorum yenisini söylemeden..
"Rüzgâra açıyorum kollarımı, kokunu bir bastırsam göğüsüme, ne acılar dinecek.."
"Yanmaya değer... Her ateşte, her dinde yer edinmiş cehennemin ateşinde yanmaya değersin sen."
"Bir şey acır içimde, bu gögsüme ne kattın?"
"Bir kez ona değen hangi gözün haddiydi etrafta gezinip durmak?"
"Güneş nereden doğuyorsa yüzüne, karanlık bırakılan tarafından seyredeceğim seni. Dokunmak günahım lakin ne gözüm, ne de aklım bilir söz dinlemeyi. Bakmaktır yegâne çarem, artık öyle bir yerdeyim ki, göremesem dahi içime ağlarım."
"Biraz daha yaklaş, kokunu alayım.."
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.