Yorum

ahmet isimli okurun asıl gönderisini gör
size gene hayır şeklinde yazılıyor, bana gazino kumar mesajları atıyorlar smslerden 2 ay önce de bu fotoğraftaki sen misin diye link atmışlar akrabalarıma, linki açanın telefonu ve banka hesaplarındaki paralar gitti. kimin telefonunu hackledilerse onun rehberindekilere falan da attılar, kısır döngü gibi. rezalet yani.
Bu kişilere önlem almak çok zor bişey olmasa gerek. İlgili mercii kim ise neden sıkı değil acaba.
ahmet
ahmet
anca yapmayın, etmeyin, inanmayın. bin tane numaradan aranıyoruz, saçma salak insanlar yüzünden dolandırılıyoruz. demesi kolay ama bir şekilde engellemek onlara da zor geliyor herhalde ya da uğraşmak istemiyorlar çok basit bi iş onlar için.
elf.
elf.
ben birkaç kere yazı yazıp gönderdim. Ekran fotoğrafı aldım bunlar (yatırım reklamları) dolandırıcı dedim. Beni aradılar sen dolandırıldın mı dediler, yo dedim başka vatandaşlar zarar görmesin dedim, tamam öyleyse deyip şu adrese gönder dediler. Bu yani hepsi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.