zeyno

zeyno
@zeyno65657
I have a dream
Hayırlı Bayramlar🤍
“Yeterince kitabın var” diyenlere cevabımız hazır.
Akşamdan istegrama girmedim sabah bi durumlara bakayım dedim Allah için mutlu hiç kimse yok ne bi hüzünsüz şarkı ne bi mutlu reels nede mutlu bir yüz.insanlar ne kadar da mutsuz.( GS reelslerini paylaşanlar hariç):)
İyi bayramlar.
Adını bilmediğim birşey... Belki bir çelişki, belki de sadece bi ihtimal. Ya da tamamen imkansızlık. Fakat susmuyor içimde ki o sokak boyu çığlık. Geçmiyor gözyaşından arda kalan hıçkırık. Adını bilmediğim bir şey bu. Umudun kıyısız tarafı, gecenin sabahı ve günün ilk sigarası. Adı yok, yarım kalan bi konuşma bu."
Bir yanım kan bir yanım gözyaşı içim paramparça , kafamın içi anne baba çığlıkları ellerim çaresiz çocukların elleri , avuçlarım kimsesiz bebeklerin avuçları yüreğim yarım kalmış hayaller ve hikayelerin yüreği umudum saatlerce bekleyişlerin umudu ve kalbim enkaz altında. Nasılsın diye sorma ülkem gibiyim işte.