Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Burak İnan

160 syf.
10/10 puan verdi
·
Beğendi
Bu tiyatro eseri Necip Fazıl'ın kendini en iyi şekilde "ifşa" ettiği eseridir. En iyi eseridir desem de yanılmış olmam. Hiç tereddüt etmeden 10/10 vereceğiniz kitap istiyorsanız "Bir Adam Yaratmak" en uygunudur. Bu eserde, söylemesi ne derecede doğrudur tartışılır ama şuna kesin şahid oluyoruz ki burada bir adam "yaratılıyor". Kader sorgulanıyor. Mutlaka okunmalı.
Bir Adam Yaratmak
Bir Adam YaratmakNecip Fazıl Kısakürek · Büyük Doğu Yayınları · 20209,3bin okunma
Reklam
64 syf.
10/10 puan verdi
·
Beğendi
Bir çok ismi bir arada görmek ne kadar güzel: Mustafa Kutlu, Bülent Parlak, İbrahim Varelci, Atakan Yavuz, Zeliha Yurdaer, Gökhan Özcan, Güray Süngü, Seda Nur Bilici... Ve bir de ki, Kaan Murat Yanık..keşke bu sayıda o da yazsaydı.. Bu isimler bir sayıda bir araya geldilerse gerisine anlatmak boşuna. Kapak sayfalarıyla da okurlara anlamlı mesajlar vermekte de çok mahirler. Kaçırmamak lazım, okuyunuz...
İzdiham - Sayı 33
İzdiham - Sayı 33İzdiham Dergisi · İzdiham Dergisi · 2018220 okunma
64 syf.
10/10 puan verdi
·
Beğendi
27.sayılarında 'grafikerleri aşık olmuştu' diyen kapak yapamamıştılar. Şimdi de boş bırakmışlar biz çizelim ve yazalım diye. Bu sefer de biz diyoruz ki, okurları aşık ettiğiniz için kapak yapamayacaklar. Yine dolusunuz ve yine sayfalara "kusmuşsunuz". Manşet atıyorum: Özleneceksiniz.
İzdiham - Sayı: 31
İzdiham - Sayı: 31İzdiham Dergisi · İzdiham · 2017257 okunma

Okur Takip Önerileri

Tümünü Gör
64 syf.
10/10 puan verdi
·
Beğendi
Kapak sayfası, maarif takvimi, her makalesiyle güzel bir sayı. "Kimseye bir sözümüz yoktur" ilkeleri aslında demek istediğimiz söz çoktur anlamını çıkarmak için olabilir.
İzdiham - Sayı 29
İzdiham - Sayı 29İzdiham Dergisi · İzdiham Dergisi · 2017191 okunma
118 syf.
10/10 puan verdi
·
Beğendi
Bir veya en fazla iki günde okunabilecek iki bölümden oluşan felsefe ve tasavvuf ağırlıklı bir eserdir. İlk bölümde varlık, insan,akıl ve şuur konuları, ikinci bölümde ahlak konusu işlenmiştir. İnsan "subje" olarak değerlendirilirken, insan dışında kalan dünyayı "obje" yani kitaptaki deyişiyle "insanötesi" olarak değerlendiriyor. Kısaca özetlersem; "insan" ve "insanötesi" ilişkilerine felsefi-tasavvufi bakış açısı.
İnsan Ve İnsan Ötesi
İnsan Ve İnsan ÖtesiSeyyid Ahmet Arvasi · Bilgeoğuz Yayınları · 2009126 okunma