Başbakan Sayın R.T. Erdoğan'a ve Herkese Açık Mektup

Turgut Özakman

Başbakan Sayın R.T. Erdoğan'a ve Herkese Açık Mektup Sözleri ve Alıntıları

Başbakan Sayın R.T. Erdoğan'a ve Herkese Açık Mektup sözleri ve alıntılarını, Başbakan Sayın R.T. Erdoğan'a ve Herkese Açık Mektup kitap alıntılarını, Başbakan Sayın R.T. Erdoğan'a ve Herkese Açık Mektup en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
Ramazan döneminde TRT 1'de sayın Ömer Tuğrul İnançer adlı bir konuşmacı, konuşmasında hamileler hakkında şöyle dedi: "Hamileliği davul çalarak ilan etmek bizim terbiyemize aykırıdır. Böyle karınla sokakta gezilmez. Her şeyden önce estetik değildir. 7-8 aydan sonra anne adayı biraz hava almak için beyinin otomobiline biner, biraz dolaşır." (...) Hamilelik utanılacak bir durum değil. Anne olmanın hanımlara verdiği gururu sayın İnançer nasıl anlasın? O evvel zamanda yaşıyor ve hanımlara, insan diye değil, kadın diye bakıyor. Konuşmasının en çok "anne adayı biraz hava almak için beyinin otomobiline biner, biraz dolaşır" kısmı hoşuma gitti. Anlaşılan her hamilenin beyinin bir otomobili olduğunu sanıyor. Gerçek dünya ile ilgisi bu kadar.
Sayfa 116 - Bilgi YayıneviKitabı okudu
Tarihle oynanmaz. Sovyetler birliği tarihle çok oynadı, tarih de sonunda onunla oynadı, Sovyetler birliğini yuttu. - Sovyetler birliğinde siyasi duruma göre resmî tarih on kez değiştirilmiştir.
Sayfa 65
Geri15
54 öğeden 51 ile 54 arasındakiler gösteriliyor.