Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol
Gönderi Oluştur

Kaderimizi Biz mi Çizeriz, Yoksa Çevremizdekiler mi?

Her Kalp Kendi Bildiğini Okur

Edith Wharton

Her Kalp Kendi Bildiğini Okur Hakkında

Her Kalp Kendi Bildiğini Okur konusu, istatistikler, fiyatları ve daha fazlası burada.

Hakkında

Edith Wharton bu eserinde insanın özgürlüğe olan tutkusu ve arzusu ile toplumda kabul görme istediğinin birbiriyle savaşını çok net bir şekilde gözler önüne seriyor. En iyi diyaloglar dile gelmeyenlerdir. İnsanların kendi içlerinde yaşadıkları diyaloglardır, hiçbir zaman yüzleşmeye cesaret etmelerine izin vermedikleridir. Her bir parçasında sosyal tespitlerin yer aldığı bu eserde, insanların kendi doğruları yerine toplum normlarına göre yaşamaya kendilerini ikna edip hayatlarını nasıl heba ettikleri çarpıcı bir şekilde ortaya konuyor. Dünya Listelerine girmiş bu eser Pulitzer ödülü almıştır. Gizlice yapılmış anlaşmalar, kadınların ayak oyunları, gizli buluşmalar, küçük ama ayıp karşılanan tensel yaklaşımların gölgesinde var olmaya çalışan bir aşk... Ama kimin aşkı daha gerçekti?  Kaderimizi biz mi çizeriz yoksa çevremizdekiler mi? Ya da kaderin önüne geçilemez mi? (Tanıtım Bülteninden)
Çevirmen:
Enver Günsel
Enver Günsel
Tahmini Okuma Süresi: 11 sa. 6 dk.Sayfa Sayısı: 392Basım Tarihi: Aralık 2013Yayınevi: Tutku YayıneviOrijinal Adı: The Age of Innocence
ISBN: 9786054756636Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak
Türler:
Reklam

Kitap İstatistikleri

Kitabın okur profili

Kadın% 84.2
Erkek% 15.8
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş

Yazar Hakkında

Edith Wharton
Edith WhartonYazar · 22 kitap
En fazla tanınan eseri "Masumiyet Çağı" (The Age of Innocence, 1920) adlı romanıdır, ve 1921 yılında Pulitzer Ödülünü kazanmıştır. I. Dünya Savaşı esnasında Paris'te Kızıl Haç örgütü için yaptığı yardım çalışmalarından ötürü, Fransız Légion d'honneur nişanıyla ödüllendirilmiştir. Paris'de iken Amerikalı ünlü gazeteci William Morton Fullerton büyük bir aşk yaşamıştır. Aralarında Henry James, F Scott Fitzgerald, Jean Cocteau, Ernest Hemingway ve Theodore Roosevelt'in bulunduğu, çağının önemli ve etkili entellektüelleriyle olan arkadaşlığı da ayrıca dikkat çekicidir.