Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası

Cemal Anadol

Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası Gönderileri

Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası kitaplarını, Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası sözleri ve alıntılarını, Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası yazarlarını, Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
190 syf.
7/10 puan verdi
·
29 saatte okudu
Kitapta bircok şey yarım kalmış gibi. Prof. Dr. Cemal Anadol olaylara daha geniş açıdan yer verilebilirdi. Kitabı okuduğunuzda bazı kişilerin hakkında bilgi sahibi olduğunuzda olayları farklı açıdan bakabilirsiniz. Abdullah Çatlı'nın ne olduğunu sizin kendinize göre baktığınız açıdan değişebilir. Aslında ülkede hiçbir şey faili meçhul olarak kalmaz, yeter ki hükümet istesin. Faili meçhul olaylar varsa bilin ki hükümette işin içindedir. Bence susurluk kazasında hükümetin parmağı vardır.
Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası
Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk DosyasıCemal Anadol · Bilge Karınca Yayınları · 200933 okunma
·
Puan vermedi
Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası adlı kitabında, aradan geçen uzun zamana rağmen güncelliğini ve önemini hala koruyan büyük kaza olayı ve bu olayın ardından meydana gelen siyasi gelişmeleri farklı bir açıdan ele alıp incelemektedir. Susurluk olayı'nın ardından yazılıp çizilen Mit, Siyaset, Mafya cb ilişkilendirmelerini ilk defa olayın içinde yer alanlara da söz hakkı tanıyarak açıklık getirmeye çalışan Sayın Anadol'un bu çalışması önemli bir belgesel niteliğindedir.
Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk Dosyası
Teşkilat-ı Mahsusa'dan Mit'e Susurluk DosyasıCemal Anadol · Bilge Karınca Yayınları · 200933 okunma
Reklam
Bazı kimseler, felsefe ile uğraşanların çoğunun “alem” in büyüklüğünü farketmeyerek, hâlâ “Allah”ın varlığını tartışmaları gibi, bazı şeylere karşı bazan “aptalca” bazan da “kötü maksatlı” meraklar duyarak, “devlete ait” sırları öğrenmeye, bazan da mensubu oldukları devlet veya cemiyetleri küçük düşürmek için, bu gibi mahremiyetleri “deşifre” etmeye çalışırlar.. Bu gibi olayların birinde, bir tarihteki “Peşmerge” akınına yol bulabilmekten başka bir görüntüsü olmayan bir talepte, Güneydoğu’daki mayınlı arazinin mayınlarının sökülerek, köylüye tarla (!) diye dağıtılmasını isteyecek kadar, belki de satan (!) parlamenterlere bile rastlandığını, siyasi tarihimizin kaydettiği de bir gerçektir.
Sayfa 122Kitabı okudu