A

A
@A1372E
Öğrenci
Kafamın içi
Hastane
11 okur puanı
Ağustos 2024 tarihinde katıldı
Dua;ölenler için değil yaşamak zorunda kalanlar için edilmeliydi.Çünkü yaşayanların savaşı devam ediyordu,en çok onların ihtiyacı vardı.
Sayfa 341 - Guardian yayınları·Kitabı okudu
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
İnsanlar her daim sahip olmadığı hayatlara imrenir,onların hayatlarına sahip olabilmeyi dilerdi.İnsanlar,ne dilediğine dikkat etseler iyi ederlerdi çünkü hiçbir şey göründüğü gibindeğildi.
Sayfa 7 - Oyuncak Katili·Kitabı okudu

A

, bir kitap okudu
Puan vermedi·520 syf.·
2025 9. kitabı
Bram Stoker
8.3/10 · 6,3bin okunma
Puan vermedi·416 syf.··
2025 11. kitabı
·
49 günde okudu
·
Okunma: 14 Ağustos 2025 10:51
Bence vakit kaybı.Özellikle başrollerin pasifliği,her karakterin anne babasının boşanması ve bunu öğrenince hür iradesinin olduğunu fark etmiş at gibi koşup ortamı terk etmeleri baydı.Keşke yan karakterlere ısındığımız gibi başrollerede ısınabilsek.Normalde başrollerin aşk itiraflarını kendilerinden önce okur bilir ama biz daha kitabın evrenine giriş yapmadan başrol erkeğimiz kızın dudaklarına yapışıyorHepsini geçtim;Grubun "beyni"olarak tabir edilen beyin yoksunu karakterimiz her ağladığında ve fark edildiğinde "Ben acımı kimseye göstermem"deyip gözümüze gözümüze sokuyor bunu.Drama queenlik yapacağına arkadaşına akıl verseydin belki her bölüm ağlayıp sızlanıp bize cinnet geçirtmezdi.Kız bir karar veriyor,yarım dakika geçmeden kararı biz vermişiz gibi davranıp cayıyor.Ayrıca ha bire kanka kanka diye ortalıkta dolanmaları yüzünden kitabı kaç kere yere çaktım hatırlayamıyorum.Normalde kitap zarar görmesin diye tam açmadan okurum,siz düşünün gerisiniEn azından yan karakterlerin bazı diyalogları gülümsettide eve gelen misafirlerden kaçıp kitap okuma bahanesine sığınabildim.
Düşman Okullar 3Dilara Keskin · Ephesus Yayınları · 20193,721 okunma