İbrahim

İbrahim
@A321
. .
Peygamberler zamanında yaşayan kafirler de o dönemde ki peygamberlerin yüzüne “biz Allah’a inanıyoruz ama senin getirdiklerine inanmıyoruz, biz atalarımızın dinine inanıyoruz” diyorlardı. Tek fark bugün yaşayan bir peygamber yok. Olsaydı aynısını bugün de diyeceklerdi bazıları. Zira İslam’ın hükmünü anlatan herkese, anlatılan her hükme karşı çıkıp itiraz edenler bugün de mevcud.
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Gazze Kan ve gözyaşı
Şark'ın en sevgili sultanı Hadim'ul Haremeyn Selahaddin Yusuf Eyyubi Kürdi Hz.lerini vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle anıyoruz. Haçlı-Siyon terör örgütüne karşı; cesur, kararlı ve fedakarca mücadelesini bugün mumla arıyoruz. Ya Rabbi bize Selahaddinler lütfet!
Dünya
Uğruna her şeyinizi Verdiğiniz dünya, Hazreti Adem aleyhisselâmın Ceza olarak gönderildiği Yerdir..
Dua
Allah'ım Filistin, Kudüs, Arakan, Keşmir, Doğu Türkistan ve dünyanın diğer bölgelerindeki tüm zulümleri en kısa zamanda ortadan kaldır. Sen inananlara yardım eyle. Bizleri her türlü zulümden, şerden uzak eyle. Birlik ve beraberliğimize göz dikenlere fırsat verme.🇹🇷🇵🇸🇹🇷
Ramazan, içerisinde insanlık için, “bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini” taşıyan bir aydır.