Beyza Betül

Beyza Betül
@Beyzaa313
"Olmayacak ihtimalleri elersen, geriye gerçekler kalır."
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Zaman bana da bir nehir gibi geliyor. O nehirde yüzüyorum. Sular akıyor ama hangi damla arkamda, hangisi önümde; nehir mi daha hızlı akıyor, ben mi; su önüme mi geçiyor, arkamda mı kalıyor anlamıyorum. Gerçek olan tek şey sonsuz bir akış.
Mutlu olabilmenin tek şartı “Unutmayı” başarabilmekti.  Hayvanların yaptığı gibi neredeyse hafızasız yaşamak ve mutlu olmak mümkündür ama hiçbir şeyi unutmadan yaşamak imkansızdır.
Bugünkü Amerika Birleşik Devletleri,Avrupanın biçimlediği bir toplum ve bu toplum Amerikan yerlilerinin elinden alınmış topraklarda yaşıyor.
Belki fark etmişsinizdir; her şeyi gözlerim. Birçok insan bunu yapamaz, çünkü aşırı derecede kendi duygularıyla ve egosuyla meşguldür. Başkalarıyla ilgilenmez.