Tuğba öztürk

Tuğba öztürk

, bir kitap okudu
Puan vermedi·140 syf.·
2024 72. kitabı
Zülfü Livaneli
7.8/10 · 36,6bin okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Artık Hiç Anlaşamıyoruz!
8/10
·247 syf.··
2024 70. kitabı
·
266 günde okudu
·
Okunma: 25 Eylül 2024 23:18
Uzun soluklu sindire sindire okuduğum bir kitap oldu .Malum ergen annesi olmak ,doğru davranmaya çalışmak çok zor .Kitapta bazı yaşanabilecek durumlar ve durumlarda neler yapılabileceği kısa özetler halinde anlatılmış bu durum hoşuma gitti .Bazı bölümler bizim toplumumuza çok uymasada çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim.Kısaca bu yaş dönemi ebeveyni olarak herkese tavsiye ederim .
Artık Hiç Anlaşamıyoruz!Isabelle Filliozat · Kuraldışı Yayınları · 2018185 okunma
Çocuklarımızın bizim dini ,siyasi ya da başka inançlarımızdan uzaklaştığını görünce ‘Ben bu işi beceremedim ‘ hissine kapılabiliriz .Ama gerçekten bu bizim başarımızdır :Çocuğumuz yeni keşiflere ve kendi düşüncesini oluşturmaya cesaret edebilmek için kendini yeterince güvende hissetmiştir.Bir birey olabilmek için kendini yapılandırması ,kişinin yeni keşiflerde bulunmak için daldan dala konmasını gerektirir.
Sayfa 145·Kitabı okudu