Ea

📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
8/10
·400 syf.·
2021 4. kitabı
Okuduğum ilk Fitzek kitabıydı. Sanırım son da olmayacak. Bu kitabı diğer polisiye/gerilim türü kitaplardan ayırmak lazım; Farklı bir mekan, pek değinilmeyen bir konu. Kitaptaki yapbozları tamamlamak o kadar kolay değil bu nedenle kurgu da gayet iyi, anlatım da akıcı. Bu tarz kitapları sevenler mutlaka okumalı.
Roman
Yolcu 23Sebastian Fitzek · Pegasus Yayınları · 2018757 okunma
'... Zaman gerçeğin üzengisidir, her zaman atına binmesine yardımcı olur.'
Sayfa 360 - Pegasus
6/10
·384 syf.·
2021 2. kitabı
Kitabı sıkılmadan okudum; akıcılığında sıkıntı yok konu da bir polisiye için güzel denilebilir ancak kurgusu biraz basit geldi. Keşke kurgu biraz daha karmaşık olsaydı.
Son 48 SaatSimon Kernick · Olimpos Yayınları · 20171,188 okunma
Çoğu ülkede böyle herhalde!!!
Tüm İngiliz adalet sistemi hayatların korunmasından çok mülkün korunması üzerine kuruluydu; bu yüzden silahlı soyguncular her zaman çocuk tacizcilerinden iki, üç, hatta bazen beş kat daha fazla hapis yatıyorlardı.
Sayfa 298 - Olimpos