Bayadır kitap okumadığım için yazım dili beni zorladı.İlahi bakış açısıyla yazılmıştı biraz kitaba girmem zor oldu ve fazla karakterin olması da biraz kafa karıştırıcı geldi bana.Ama olsun bu sorun değil sadece konusu güzel ama işleyiş daha iyi olabilirdi gibi yani merak ettiğim noktalar oldu o yönden de sorun yok.Sadece sonunu pek beğenmedim ya ne bilim yani evet şaşırtmak içindi ama ben şaşıramadım beklediğim bir şey değildi ama yine de beni şaşırtmadı belki benle ilgilidir.
Ya bence güzeldi ben rsye girdim o yüzden çok çooook yavaş okudum ama cidden yazım dili güzeldi.Bir gün de bitebilecek bir kitaptı sonunda biraz üzüldüm ama olsunnn
Vahşetin ÇağrısıJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202443,2bin okunma
Ya normalde bu kadar uzun sürmezdi amaaaa böyle oldu wlmdmwmdms
Şimdi gelelim kitaba açıkçası sevemedim ama beni rs’ye de sokmadı şimdilik.Kitapta olay yoktu yani sürekli aynı şeyleri okuyor gibiydik beni sinir eden ise Sinandı ben güçlü karakter okumayı çok severim zeki olsun hatta gıcık olması kendini beğenmiş olmasını bile severim.Ama bu şekilde değil cidden Sinan sevilecek bir karakter değildi yani mesela benim bu saydığım şeylere uygun çok sevdiğim bir karakter var Emir Hanzade bayılıyorum ona yazar elindekini bende iyi kullanamamış özellikle ailenin ana karakteri bu kadar benimsemesi bana çok inandırıcı gelmedi ikinci kitapla birlikte aldığım için onu da okuyacağımmm.
Ay bitti ama hayır böyle bitemez yaaaa.Ben ilişkilerini daha çok okumak isterdim bu konuda eksikti onun dışında dili yine iyiydi aktı gitti hatta bitmesin diye yavaş okudum çünkü bağlandım yine:(
Ama dediğim gibi ilişkilerini mutlu oldukları zamanı biraz daha okumak isterdim.Üzüldüğüm ve ağladığım yerler oldu içim burkuldu çoğu yerde.Karakterleri çok sevdim bazen saydım sövdüm.Ah Baran ah üzdün bizi bu kitapta bir şey yapmadın ama halin yetti bize.Dediğim gibi bana göre tek eksiği mutlu oldukları sahnelerin az olmasıydı yoksa 9 puan verirdim ama sevdim ben bu evreni umarım hep mutlu olurlarrr.
Açıkçası ben kitabı sevdim biraz melankolik bir havası vardı yani böyle gülüp eğlenerek okuyabileceğiniz bir kitap değil bazı kısımlar hariç.Dili gayet iyiydi beni sıkmadı anlatım,sadece bazı şeylerin açığa kavuşmasını isterdim sürekli bir iki adım gittik sonra beş adım geri döndük yani hep bir sonuç olsun diye bekledim ama benzer şeyleri okuduk kitapta onu sevemedim sadece onun dışında karakterler gayet iyiydi.Azra dışında! Baranı sevdim ama yani Barancım çok üzdün be bizi wkmfmwmfmwm.Ama kesin bir nedeni var alttan alta sinyali aldık biz yani kısacası bazı şeyler dışında sevdim yazarın Hükümran adlı eserini okumak istiyorum eğer mutlu sonla biterse wmdmwmdmwme.Şimdi ikinci kitaba geçicem umarım bu çiftimizi mutlu mutlu bol bol okuruz.