Firdevs Artcı

Firdevs Artcı

, bir kitap okudu
Puan vermedi·136 syf.·
3 günde okudu
·
Okunma: 08 Nisan 2025 00:00
·
2025 1. kitabı
Halit Ertuğrul
8.9/10 · 111 okunma
Reklam

Firdevs Artcı

, 2025 okuma hedefini ekledi.
Hedefini gerçekleştirmen dileğiyle
2025 OKUMA HEDEFİ
14/12 kitap - %117 tamamlandı
14 kitap okudu
12 kitap
3.527 sayfa
0 inceleme
11 alıntı
Hayatın yüksek anlamını, ahlaki ve dini çerçeveleri yitirdiğimiz günden beri teselli nesne edinmekte, biriktirmekte ve çoğaltmakta arıyoruz. Kendimizi sınırlamayı öğrenmeliyiz. Dünya bize emanettir, bedenlerimiz bize emanettir. Kaynakları israf etmeden, şefkatle dokunalım yeryüzüne. Yaşayan her varlığın, ağacın, böceğin hakkını gözetelim.
Sayfa 217·Kitabı okudu
Para, parayla ilgili dertleri çözer; günümüzün sorunu insanların parayla ilgisi olmayan dertleri parayla çözmek istemesinde. Parayla içten bir gülümsemeyi sevgi veya öz saygıyı satın alamazsınız.
Sayfa 212·Kitabı okudu
1000Kitap
Mesele şu: Maziye çapa atarak ruha eziyet eden o âlemde debelenip duracak mıyız, yoksa bütün yasadiklarmizi bir hayat dersine tahvil ederek ileri mi sıçrayacağız? Yollarn çatallandığı bu yerde pişmanlığı bir basamak taşına veya bir bataklığa çevirmek bizim tercihimize bağlı.
Sayfa 165·Kitabı okudu
Reklam