Fatma

"Hata yapmaktan korkma. Benim en çok öğrendiğim zamanlar, hata yaptığım ve hatalarımdan döndüğüm zamanlardır."
Reklam
Anksiyetesi olan insanlar uykuya dalmakta güçlük çekerken, depresyonu olanlar geceleri uyanır ve yeniden uyumakta zorlanırlar.
"İnsanların psikiyatrik rahatsızlıkları hakkında böyle utanç hissetmeleri beni oldum olası hayrete düşürmüştür. İnsanlar ayakları kırılıp yardıma ihtiyaç duyduklarında utanmazlar ama psikiyatrik tanı ve tedavi alanında kaydedilen muazzam gelişmelere rağmen pek çok kişi hâlâ akıl hastalığının kişisel bir zayıflık,utanılacak bir şey olduğuna inanır."
Çoğu zaman başkalarında bizi en çok rahatsız eden özellikler, kendi sahip olduğumuz özelliklerdir. Bu özellikleri başkasında görmek bizi kızdırabilir ama onları kendimizde görmeyi asla kabul edemeyiz.
"Fikrimi çalmaları mühim değil. Asıl mühim olan kendi fikirlerinin olmaması."
Reklam