Furkan kaya

Furkan kaya
@Furkan201
Hayat döngülerden oluşur… hata yapmak, üstesinden gelmek, öğrenmek ve yeniden başlamak..
Duygudaşlık kurabildiğimiz kadar bir konu hakkında konuşma şerefine sahibiz.
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Bütün yüreğimle konuşurken, birisinin anlamsız basit bir deyişle konuya yaklaşması kadar hiçbir gerekçe beni çileden çıkaramaz.
" Siz insanlar bir meseleden söz ederken hemen şöyle demek zorunda olduğunuzu sanıyorsunuz: ‘Bu delice, bu akıllıca, bu iyi, bu kötü!’ Bütün bunlar ne anlama geliyor? Bunları söylemek için bir eylemin altında yatan sebepleri araştırdınız mı? Neden olduğunu ve neden olmak zorunda olduğunu kesin olarak belirlemeyi biliyor musunuz? Bunu yapmış olsaydınız, yargılarınızda çok fazla aceleci olamazdınız"
İnsanların birbirini rahatsız etmeleri, en çok da hayatın baharındaki genç insanların, hayatın bütün zevkine en açık olabildikleri zamanlarda, iyi oldukları birkaç güzel günü birbirlerine surat asıp zehir ediyor olmaları ve yeri doldurulamaz şeyleri savurduklarını çok geç anlamaları canımı sıkıyor.

Furkan kaya

, bir kitap okudu
9/10
·208 syf.·
2022 9. kitabı
Grigory Petrov
8.4/10 · 124,8bin okunma