Dilek

Dilek
Kitap okumayi seviyorum. Buradaki amacim sadece kitaplar hakkinda insanlarin fikirleri ve begendigim yazilari alintilamak.LUTFEEEEEN TANISMAK ICIN YAZI YAZMAYIN. Cevap yazmam. Ustelerseniz engellerim.
Polise gitme vaktimin geldiğini düşünüyordum.Fakat ne diyecektim?Selam. Ben sahte rahiplik yapıyorum,Benny adında bir adamı ve mavi bir bisiklete binen siska, küçük bir kızı aramalısınız? "Adın ne?" Yine sessizleşti. "Gitmeliyim." "Bekle!" Konuştuğumuz sürece bozukluğu elimde çevirip durmuştum ve aniden durdum. "Yere para düşürdün mü?" Sesi kısık ve neredeyse melodikti. "Bir peni bulup yerden alırsan, bütün gün şans seninle olur." Sonra kapı gıcırdayarak açıldı ve arkasından kapandı. Bu küçük kızın hayatında onca şey olurken o bir pedere bulsun da şans ondan yana olsun diye gizlice yere bozuk para atıyordu. İnanılmaz.
Sayfa 134·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Siktir. Diğer tarafta ufak bir kız vardı ve benim peder olduğumu sanıyordu.Sesi yüzünden on ya da on bir yaşından büyük olamayacağını düşündüm. Onun itiraf edecek ne haltı olabilirdi ki?Muhtemelen kapıyı açmalı ve beni en karanlık sırlarına dahil etmeden önce çıkıp gitmeliydim.Hayır, muhtemelen değil. Kesinlikle çıkıp gitmeliydim.Fakat... belki de tüttürdüğüm ot epey iyiydi.Belki de kızın titrek, cılız sesi beni meraklandırmıştı.Belki de kafam zom olmuştu.Kapıyı açıp gitmek yerine durdum ve ağzımı,hayatımı sonsuza kadar değiştireceğini hiç bilmediğim bir şeye açtım. "Devam et," dedim kıza. "Bana günahlarını anlat."
Sayfa 58·Kitabı okudu
Gözlerimi kapatıp sızmaya başlamıştım ki kapının açılıp kapandığını duydum. Yine Liam'ın geldiğini düşündüm. "Bu kadar çabuk günah mı işledin ezik?" dedim. Cevap verenin Liam olmadığı kesindi. Konuşan kızın sesi öyle cılız ve titrekti ki. "Bağışlayın beni Peder, günah işledim."
Sayfa 57·Kitabı okudu
Bu arada haberin olsun diye söylüyorum, seni ilk gördüğümde sana öylesine söylememiştim. Tanıdık geliyorsun."Caine birasından bir yudum aldı.Bira sipariş etmesi bana garip geldi. Onu daha havalı şeyler için biri olarak düşünmüştüm, pahalı şarap ya da yıllanmış viski belki. Elinde bir birayla rahatlamış halini görmek, kasıntı öğretmene farklı bir açıdan bakmamı sağladı ya da belki de düşüncemi değiştiren karın kasları olmuştu."Muhtemelen birbirimizi kampüste görmüşüzdür," dedim.Gerçi ben onu daha önce görmediğimden oldukça emindim. Onun gibi bir adamı hatırlardım.
Sayfa 32·Kitabı okudu
Bu akşam burada başka ders olmayacak, yani işimiz bittikten sonra geri dönebiliriz." "İşimiz bittikten sonra mı?" "Arabanla. Yedek lastiğini takıp seni tamirciye kadar takip edeceğim. Sonra geri dönüp konuşmamız gereken şeylerin üzerinden geçebiliriz." "Tekerleğimi mi değiştireceksiniz?" "Seni zor durumda bırakacak değilim Rachel." "Bunu yapmanıza gerek yok, Profesör West." "Elbette var. Ayrıca bana Caine de."
Sayfa 28·Kitabı okudu