☘Greenpepper⠀ོ

☘Greenpepper⠀ོ
@Greenpepper
❝Yolda Olmak❞ Hayatta olmakla eşdeğerdir. Yolda olan bir sonun yolcusudur, son ne olursa olsun asıl önemli olan yolda olmaktır.
Matematik Öğretmeni
518 okur puanı
Temmuz 2020 tarihinde katıldı
İnsan kendini nasıl hissederse hissetsin doğum gününü her zaman kutlamalı!
Sayfa 39·Kitabı okudu
Reklam
Korkmuyormuş gibi davranamam. Öte yandan içimdeki baskın duygu şükran duygusu. Sevdim ve sevildim, çok şey aldım ve aldıklarımın karşılığında bir şey verdim; okudum, seyahat ettim, düşündüm, yazdım. Her şeyden önemlisi, bu güzelim gezegende duyarlı bir varlık, düşünen bir hayvan olarak bulundum ve bu başlı başına müthiş bir ayrıcalık ve serüvendi.
Sayfa 31·Kitabı okudu
Boşa harcadığım (ve halen harcamakta olduğum) onca zamana üzülüyorum. Yirmi yaşımda olduğum gibi şimdi seksen yaşımda da acı verecek kadar utangacım diye üzülüyorum. Anadilimden başka bir dil konuşamıyorum diye üzülüyorum. Bir de yeteri kadar seyahat edip diğer kültürleri tanımadığıma üzülüyorum.
Sayfa 22·Kitabı okudu
Hakikat arıyor herkes. Ama kimse bulmak istemiyor. Hakikat, insanın öyle kolay kolay katlanabileceği bir şey mi?
Sayfa 170·Kitabı okudu
8/10
·173 syf.·
2020 27. kitabı
Zeynep Kaçar
8.1/10 · 1.642 okunma
Reklam