Bu arada mutluluk, internette de bulaşıcıdır. Pozitif paylaşımlar ve arkadaşlıklar gereklidir. Düşünün sosyal medyadaki arkadaşlarınız sürekli stres oluşturan paylaşımlar yapıyorlar. İsteseniz de istemeseniz de olumsuz etkileniyorsunuz. (S:138)
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Mesleklerini çok sevmeyenlerin, işini ciddiye almayanların, yaptığı işe dört elle sarılmayanların başarı merdivenlerinin ilk basamaklarına çıkması bile mevzubahis olamaz. (S:175)
İnsan dediğin ne ki, et ve kemik yığını değil midir? Canı acıyınca acıtmak ister, sorunlarla karşılaşınca da bir günah keçisi arar. Etrafındakilerini, bilhassa sevdiklerini kırarak rahatlamak isterler. Bu, onları bir süre rahatlatsa da et ve kemik yığınının altındaki vicdan köpürür, sızlar. İşte o zaman insan gerçek kişiliğine dönmeye başlar. (S:121)