Halime Doğan

Halime Doğan
@Halimedogan444
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
okul öncesi
Üniversite
59 okur puanı
Haziran 2018 tarihinde katıldı
"Tek bir şeyi anlamıyorum: Az önce bana söylediğin her şeyden sonra onu nasıl sevebilirsin? Ona saygı duymuyorsun, aşkına inanmıyorsun; ama sonsuza kadar onun yanına gidiyorsun ve uğruna herkesi mahvediyorsun? Bunun anlamı nedir? O seni yaşamın boyunca üzecek, sen de onu üzeceksin. Nataşa, onu çok fazla seviyorsun! Böyle bir aşkı anlayamıyorum."
Sayfa 49
Reklam
Sanırım ölmek, hayatın türlü cefalarına göğüs germekten daha kolaydır. Öyleyse, canına kıymak yiğitlik değil, uyuşukluk, korkaklıktır.
Bazen aklım almıyor; onu yalnızca ben, hem de öylesine içten, öylesine dolu dolu severken, ondan başka hiçbir şey görmez, bilmezken, ondan başka hiçbir varlığım yokken, nasıl olur da onu bir başkası da sever, sevebilir?
Sayfa 102