Havva Erdogan

Havva Erdogan
@Havva003
'Yeryüzünün öğretmeni olmak için gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir."
İslam ise hiç bir zaman sadece bir millet olmayı hedeflememiştir. İslam “iyiliği emreden ve kötülüğü yasaklayan” yani ahlaki bir misyonu yerine getiren bir topluluk olmayı istemiştir.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Puan vermedi·128 syf.··
2022 13. kitabı
·
1 saatte okudu
·
Okunma: 13 Nisan 2022 00:00
Tolstoy Sühreverdi’nin hadis kitabını incelemiş ve bir takım hadisleri derlemiş yine kitapta mektupları ve itirafları özellikle de Allah’ı olan arayışı oldukça ilgi çekici. Hadislerin kaynakları normal de olmamasına rağmen çevirmen bizim için derlemiş bu da oldukça hoşuma gitti. Bazen bazı hadisler Tolstoy söylemiş gibi alıntı olarak karşıma çıkıyordu bunun sebebini de bulmuş oldum.Kitap oldukça güzel ve daha çok adı duyulması gereken bir kitap diye düşünüyorum.
Hz. MuhammedLev Tolstoy · Öteki Adam Yayınları · 20145,6bin okunma
Eskisinden çok daha güçlü bir şekilde içimde ve çevremde her şey ışıldadı ve bu ışık yaşantımda beni hiç terk etmedi.
Gördüm ki, ben yalnızca Allah’a inandığımda yaşıyordum…O’nu unuttuğum, O’na inanmadığım zamanlarda ise, yaşam da yok oluyordu.
Çok farklı taraflardan bakarak hep şu sonuca varıyordum: Ben sebepsiz ve anlamsız olarak dünyaya gelmiş olamazdım.