Murat S.

Murat S.

, bir kitap okudu
7/10
·112 syf.·
Beğendi
·
5 günde okudu
·
Okunma: 05 Eylül 2025 13:05
·
2025 16. kitabı
Susanna Tamaro
6.5/10 · 126 okunma
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Konuşuyoruz, konuşuyoruz ve hiç aklımıza getirmiyoruz ki, sözcüklerin gerçekten var olmak için dinleyişle beslenmeleri gerekir.
Sözcükler giderek daha çoklar, daha fazlalar ve daha yararsızlar. Daimi gelişen teknolojik aygıtlarla sürekli konuşuyor ve birbirimize hiçbir şey söylemiyoruz. Hatta daha fazla konuşuyor ama birbirimizi anlamakta daha fazla güçlük çekiyoruz.
Sözün özü, içimizde taşıdığımız büyük boşluğu ve bu boşluğun yarattığı korkuyu geçici sürelerle de olsa doldurabilecek herhangi bir şeyi yapmakta özgürüz.
İnsanın canını kurtaracağı savaş içtedir; bu savas bizlere korkuyu yenme gücünü verecek, her zaman eyleme geçmeyi öğretecek ve daima dürüstlüğün yolunda olmamızı sağlayacaktır.