S.Naz

S.Naz
@Naz0109
yabancı. herkes yabancı. yalancı . yok. kimse yok. ve bu yangına odun çok.

S.Naz

, bir kitap okudu
10/10
·76 syf.·
Beğendi
·
2 saatte okudu
·
2024 2. kitabı
Tezer Özlü
8.2/10 · 7,5bin okunma
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
İçine daldığım en büyük mutluluklar her zaman acılarla, her yaşam da biraz olsun ölümle bezenmişti.
Sayfa 66 - Yapı Kredi Yayınları·Kitabı okudu
Yanımda bir canlının yatmasını neden bu kadar istediğimi şimdi daha iyi duyuyorum. Yaşamaya belki de her şeyin bittiği bir yerde başladım. Ya da kendi varoluşum yetmiyor bana. Yanımdaki bir tene değip, yürek atışlarını duyabildiğimde, yaşamın gücünü algılıyorum.
Sayfa 66 - Yapı Kredi Yayınları·Kitabı okudu
Yaşadığım anıların, onları yaşarken anıya dönüştüğünü algılar, onları yaşarken anılaştırırdım. Sonra bunu en güzel biçimde Savinio’da okudum: “Yaşanan an da anı olacak.”
Sayfa 59 - Yapı Kredi Yayınları·Kitabı okudu
Ben aslında sürekli özlüyor ve bir özlem durumunda yaşıyorum. Bu yüzdem özlemlerim yok. Yalnız bir kavrama bu. Bütünselliğin kavranması. Bitirilmişliğin. Bir yolculuğun sonu. Başlangıcı olmayan yatay bir yolculuğun sonu. Kendi yuvarlağım çevresinde dönen bir yolculuğun.
Sayfa 48 - Yapı Kredi Yayınları·Kitabı okudu