Nur NAZLI

"to be or not to be",yaşamak mı ölmek mi'yerine'olmak ya da olmamak'şeklinde çevrilmeliydi.Yazar burada,"to be"ile de bütün olumsuz eylemleri ifade etmek istiyor.
Sayfa 101·Kitabı okuyor
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Kendini çözemeyen kişi,kendi dışında hiç bir sorunu çözemez.
Sayfa 94·Kitabı okuyor
İnsan,kendini beğenmeden yaşayamaz, Kendini beğenirse,diğer insanlar onun hayatını cehenneme çevirmeye çalışırlar,Bunun için, insan,hem kendini beğenmeli hem de beğenmemelidir.
Sayfa 74·Kitabı okuyor
Çünkü bizler teknisyeniz.Duygularını ifade edebilmek için bakkal, bakkal gibi;bahçıvan da bahçıvan gibi düşünebilseler;kendilerine yakışacak bir ifade coşkunluğuna kavuşacak zamanı bulabilselerdi bütün şehir, gereksiz edebiyattan temizlenmiş olurdu.
Sayfa 66·Kitabı okuyor
Hem örtülmesi gereken,hemde örtüldüğü ona hissettirilince kuvvetlenen bir duygu.
Sayfa 50·Kitabı okuyor