Felsefe p4c

Sevgi
Tanrı'nın insanlara hayatla birlikte yaşama isteği verdiğini önceden de biliyordum. Ama şimdi bundan daha fazlasını öğrendim. Tanrı'nın, insanların birbirlerinden ayrı yaşamalarını istemediğini ve bu sebeple de onların her birine ayrı ayrı kendi ihtiyaçlarını öğretmediğini anladım. Tanrı, onların birlikte yaşamalarını istiyor ve bunun için her birine hepsinin muhtaç olduğu şeyleri bildiriyordu. Şimdi anladım ki, her ne kadar insanlar kendi çabaları ve kaygıları ile yaşadıklarını zannetseler de onları yaşatan hakikate sevgidir. kim yüreğinde Sevgi taşıyorsa, işte o sevgiTanrı'dandır. Tanrı da, yüreğinde Sevgi Taşıyan kişinin kalbindedir. Çünkü tüm varlığın sebebi, sevgidir!
Edebiyat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Ciwan Haco
Güzel şarkılar, güzel filmlerden, kitaplardan, şiirlerden konuşulan zamanlardan bir hatıra 🍷 youtu.be/TK5dcDPEiF8
Müzik
Scent of a Woman
Hiç kapıldın mı o hisse, gitmek istersin hani... Ama aynı zamamda da kalmak gelir içinden...
Sinema
Scent of a Woman
Ayakların dolanırsa dans etmeye devam et.
Sinema
Scent of a Woman
Devir "dostuna ihanet etme" devri. "Karını aldatma" devri, "anneni sadece anneler gününde arama" devri. Charlie, her şey boktan.
Sinema