Kimi İnsanlar zorla giriyor tartışmaya. Tartıştıklarını sanıyorlar. Oysa ki yaptıkları tartışma değil, çekişmedir. Neden Dersen, bir meseleyi ayrı ayrı yönleriyle ele alıp inceleyemezler. Karşılarındakinin tersini söylemek için kelimelere takılırlar. Tartışma değil, hır çıkarmaktır bu.
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Kötülükten başka şeyi gülünç bulanlar, çılgınca tutkulardan, kötü alışkanlıklarından başka şeyi alaya alanlar, boş insanlardır. Bunların güzel saydıkları da, bizim iyi dediğimiz şey değildir.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin okuması şart olan bir kitaptır. Emekli Tümamiral Cihat Yaycı bu kitapta Doğu Akdeniz’de yapılması gerekenleri, Yunanistan’ın ve GKRY’nin tehlikeli oyunlarından Türkiye’nin uğrayacağı zararları ve vb. Konuları anlatmıştır. Kitapta İsrail, Mısır ve Lübnan gibi ülkeler ile denizden sınır komşusu olduğumuzu belirtmiş; bu ülkeler ile birlikte yapılacak olan olası MEB anlaşmarı ülkemizin ve Doğu Akdeniz’e kıyıdaş ülkelerin yararına olacağından bahsetmiştir. Kitap 4 bölümden oluşmaktadır. Her satırda altını çizecek bir çok cümleler olucak. Doğu Akdeniz ile daha bilgiye sahip olmak istiyorsanız yazarın diğer kitaplarını da okumalısınız.
Libya Türkiye’nin Denizden KomşusudurCihat Yaycı