DelilerDelisi

DelilerDelisi
@Salih_4721
Seni yaşatmak için binlerce kez öldüm
Merdin
Diyarbekir, 1 Temmuz 2001
25 okur puanı
Ocak 2020 tarihinde katıldı
Gülüşünde gece boyu yıldızlar, Sesinde dudaklardakı şarkı binlerce ezgi, Ağlayışlarımda deli dolu damlalar toplanır. Sonbahar mevsimi, duygusal zamanlar Sen için aşk denizi yaparım..
Reklam
Carekê li ser Li ser çiyayên me kulîlkên xweşik vedibûn Jiyan bi qasî hingivê di navbera qalikên dara berûyê de şîrîn bû Hêviyên me hebûn ku çekan helandin Baweriyên me yên ku mirinê li ber xwe didin hebûn.
Helbesta Kurdî
Vedalar
Sanki biri uyan'der di uyandım gözlerimi açtım etrafa bakındım herkes uyuyordu İlk önce sırtımı kaşıdim sonra başımı düşmanın cephesine sızan casus misali yataktan çıktım dönüp saatte baktım yediye on dk vardı geçtim dolap ın başına atım çantamı hazırladım geçen seneden kalma bayramlıhlğımi giydim çanta da ne var diceksiniz; ne olabilir ki Zengin giderken çantasına parasını Fakir ise iki dön iki de atlet atar. tam kapıdan çıkacaktım son kez evdekileri görmek istedim odanın kapısını sessizce açcaktim ki kapının gıcırtısı borazan gibi ötü Allah'tan kimse uyan madı kardeşlerime anneme baktım sonra çekip atım kendi mi dışarı neden haber vermiyorum sarılmıyorum sanırım vedalaşma'lar ağlamaklı olur ben göz yaşı dökerek gitmek istemiyorum.atım kendimi sokağa bindim bir arabaya. otogara da indim bindim otobüse. son durak İstanbul Esenler otogarı bura yeğen dedi bir dayı başımı kaldırdım başımda duruyordu aldım çantamı indim arkamdan aynı dayı yanlız başına niye geldin buralara burası büyük şehir yeğen dedi arkam döndüm (ekmek parası be dayı).. saçma sapan şeyler:)
Bir yağmur yağar Bir Bahar rüzgarı Eser Zaman Dicle nehri misali Gider gözlerimin önünden Yaşanmış ve yaşanılacak bütün güzellikler Gözlerde anlamsızlaşir,anlamsızlaşir ve Yok olup gider ; Evet Bu yaşamın ta kendisidir.
Zamansız gelen hiç birşeyi sevmedim ... En ucra köşesinde beynimin .! Yalnızlık ; Nasıl saklanır bilmiyorum ? En korktuğum .! Plansız,zamansız gelecek ansızın bir ölüm .