Talha

Talha
@Talha_1923
Beğendim sözleri paylaşıyorum işte.. Bulamıyorum âlemdeki yerimi, âlem mi harab, ben mi virân?
Tünelin ucunda ışık göremesek de bir ışığın var olduğuna, er ya da geç görüneceğine inatla inanmamız gerekir. Amin Maalouf
Duygu ve Düşünce
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
İnsan çoğu zaman maskelerle yaşar. Kimi cennet arzusu, kimi cehennem korkusuyla 'iyi' olmaya çalışır. Ama eğer bir davranışın içinde ödül beklentisi varsa, bu artık bir erdem değil; pazarlık olur. Ahlak, karşılık beklemeden seçilebildiğinde gerçek anlamını bulur.
Duygu ve Düşünce
Yaşadığı gibi inanan insanların devri geçti,yaşamak istediği gibi inanan insanların devri başladı. Haram-helal ölçüsü de ona göre yapılıyor.
1000Kitap
İnsan, koşarak gittiği yerlerden çekilir; heyecanla aradıklarından uzaklaşır, çok sevmesine rağmen mesafelenir. Çünkü zordur, yüklediğin anlamın altında kalmak. Zarifoğlu diyor ya: “Gelecektim ama daha kötü bir hatıram olsun istemedim.” Bazı şeyler en iyi yerde noktalanmalı.
Alıntı
Kendi kalbinde ki iyiliği; Herkesin kalbinde var sanirsan en çok sen kırılırsın..