Narmin Mammedli

Narmin Mammedli
@Ya_aburnee__
Öğrenci
Ortaokul
Sumgait
Azerbaijan/Sumgait, 12 Ocak 2008
1 okur puanı
Ağustos 2021 tarihinde katıldı
Özlemek Ölmekten sadece iki harf fazla be çocuk... ~Cemal Süreya
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Geleceğe yeni bir adım atmak istiyosan, önce keçmişini silmelisin. Ama asla kim olduğunu unutmayarak atmalısın o adımı
Hayat
Bir insanın daha 13 yaşında böyle hissetmesi çok acıverici.
Bazen seven insan gitmez diyorlar. Bence, gider. Ben gittim. Hem de " ölümüne sevdiğim"dediğim birinden.Neden mi? Çünki, acı vermekden çok korktum. Yaralarını saramam diye çok korktum. Kendime bakarken "ben acının ta kendisiymişim"- dedim.Aslında, ben o'nu değil, içimdeki o'nu sevmiştim. İçimde yaratdığım o' karakterini sevmiştim. Sonra da tanıdıkça o'nu sevdim.Ama şimdi unutmak istiyorum. Bu acıyla yaşamak çok zor. Olmuyo, yaşanmıyor.Ama kalbim sevmek istiyor hala o'nu.Bir çok aşığın başına geldiyi gibi ben de aklımla kalbim arasında kaldım. Karar vermek çok zor.Belki de, kaderim böyleymiş. Nasip... zor, çok zor. Haklıymış Can Yücel. Yüreğin yanarken nasip deyib susmak, çok zor.
Düşünce
Narmin Mammedli
Sevmek nedir? Acı çekmek mi, acı vermek mi, yaşarken ölmek mi, ölürken yaşamak mı.? Nedir sevmek? Sevmek işin sevmek mi yoksa sevilmek için sevmek mi sevmek? Nedir sevmek? Kendi kendine acı vermekmidir yoksa sevdiğine acı vermekmidir? Hatıralarla kendini öldürmekmidir yoksa acılarla sevdiğini öldürmekmidir? Nedir sevmek??
Hayat
Çok haklı...

Lambadaki Cin

@AsafYurdakul
·
Çok karanlık bir cümlede durmuş gibiyiz Herkesin, ama herkesin yanılıp bir yerlere gittiği Bir cümlede durmuş gibiyiz.. ✒| Edip Cansever