Bahar

Bahar
Kitapları çok seven bir öğretmen güncesi…
Puan vermedi·218 syf.·
2023 2. kitabı
Dostoyevski’nin zayıf eserlerinden biri olarak düşünüyorum. Hüzünlü bir aşk hikayesine yer verilmiş kitapta. Klişeydi bana göre. Zaman kaybı gibi gelmedi desem yalan olur :)
Beyaz GecelerFyodor Dostoyevski · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 2024102,2bin okunma
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim

Bahar

, 2023 okuma hedefini güncelledi.
2023 OKUMA HEDEFİ
8/30 kitap - %27 tamamlandı
8 kitap okudu
30 kitap
2.238 sayfa
3 inceleme
22 alıntı
Puan vermedi·325 syf.·
2023 3. kitabı
Düşük IQ ile doğan Charlie için hayat zordur. Bir deneyde denek olarak kullanılır. Kısa sürede bir dahiye dönüşür ve bu defa da hayatın farklı gerçekleri ile yüzleşir. Yaşadığı uyum zorlukları güzel detaylarla biyografik bir anlatımla ifade edilmiş. Okurken karakterle birlikte yaşıyorsunuz tüm duyguları; onunla üzülüyor, onunla seviniyor ve düşüncelere dalıyorsunuz. Charlie’nin hislerini çok iyi yansıtmış yazar. Birkaç öğretmen arkadaşım eğitimcilerin mutlaka okuması gerek diye fikir belirtmişti. Ben de katılıyorum bu düşünceye. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.
Algernon'a ÇiçeklerDaniel Keyes · Koridor Yayıncılık · 202536,7bin okunma
“Sevgi ve şefkat eli değmeyen zeka ve eğitim beş para etmez!”
Sayfa 262
“Hayat dediğin şey nedir ki? Labirentlerden oluşan bir kutu…”
Sayfa 190