Ashe

Ashe
@_ashe_
Seni yok sayacaklar, sen daha çok var olacaksın. Sezai Karakoç
“Hüzün, kendi başına müthiş bir deryadır. Hüzünlenmeyen insan gelişmemiş bir insandır. Kendinden kopukluğunun, içindeki öze olan özlemin farkında değildir.”
Sayfa 49 - Kronik yayınları·Kitabı okudu
1000Kitap
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
“Bu ülkede içindeki çocuk utanca boğulmuş o kadar insan var ki! Ben onlara “yetişkin çocuklar” diyorum. Bunlar kötü insanlar değiller ama her türlü kötülüğü de yapabilirler.”
Sayfa 47 - Kronik yayınları·Kitabı okudu
1000Kitap
“Bana göre hayatın anlamı “keşif”tir. Hayat bir keşif yolculuğudur. Neyi keşfedeceksin? Özünü, kendini.”
Sayfa 35·Kitabı okudu
Hayata Dair
“Hayatımda kendim olarak var olmam gerektiğini anlamak acı günlerin sonunda keşfettiğim değerli bir kazanım oldu.”
Sayfa 10·Kitabı okudu
1000Kitap
Arkadaşlar bu uygulamadaki sapıklar için çözüm önerisi olan var mı yoksa alayını kurşuna mı dizelim?
1000Kitap