Aişe Kübra

Müslümanlar, Batılı güçlerin hangi zaaflarını kullanarak onlara karşı zafer kazanmışlarsa, şimdi aynı zaaflar sebebiyle mağlubiyeti yaşıyorlar.
Sayfa 117·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Bir şey hakkında konuşabilmek ve yorum yapabilmek için onu derinlemesine tanımak şarttır. Bu şey ortadoğu olunca, çok yönlü olarak tanımak ve kavramak, sıradan bir şart olmaktan çıkıp bir mecburiyete dönüşüyor. Ortadoğu'yu tanımanın birinci şartı ve başlangıç noktası ise, tarihini çok yönlü olarak okumaktan geçiyor.
Sayfa 100·Kitabı okudu
Ortadoğu'yu bir masaya benzetirsek, bu masanın dört ayağı vardır: Türkiye, İran, Mısır ve Arabistan. Bölgedeki diğer devletler, devletçikler ve oluşumlar, özellikle kriz durumlarında, bu dört devletten birinin himayesine girerler.
Sayfa 63·Kitabı okudu

Aişe Kübra

, bir kitap okudu
Puan vermedi·216 syf.·
Beğendi
·
2024 7. kitabı
Taha Kılınç
9/10 · 1.065 okunma

Aişe Kübra

, bir kitap okudu
Puan vermedi·288 syf.·
Beğendi
·
2024 6. kitabı
İlber Ortaylı
7.6/10 · 65,2bin okunma