єѕяα ོ

єѕяα ོ
@_eeSRaa_
σkumαчı mσdα σlmαdαn σ̈ncє sєvdík
Kahverengi gözlerin...
O kahverengi gözlerin son bakışı, Ömür boyu bırakmasın beni..
Alıntı
Reklam
YusufZiya,yaşayamadığın sevgiye süslü cümleler kurma!
Suna, Gerçek diye tek şey varsa, gerçek tek bir şeyse yani, onun benim tarafımdan nasıl göründüğünü sana anlatmaya kalkışsam, aramızda bir köprü kuramadan boğulur giderim. Zahirim bunca ortadayken içimi sana anlatmaya kalkışsam utanırım. Öyleyse ne? Niye yazıyorum? Bilmiyorum. Bu satırların sonuna varabilirsem seninle birlikte ben de öğreneceğim neden yazdığımı.
Alıntı
Özel olan bir şey. Sadece ikimizin arasında. Sadece ikimizin arasında olduğu istekle, mutlulukla, taleple kabul edilen bir sey. Mahremiyeti de zaten bu sır oluşturmaz mı? Ve iki kişi arasında mahremiyetten daha büyük ne olabilir ki?
Alıntı
Günaydın...
Fincanları ve insanları fazla doldurmayın... Bunun yerine kitaplığınızı hınca hınç doldurun 🥰 Daha çok sayfa, Daha çok dünya, Daha çok huzur.
1000Kitap
Anna Karenina 'daki Levin'in cümlesiyle söyleyeyim: "O gün orada gördüklerimi bir daha da görmedim." Syf/162 Not: Tolstoy'dan, Nazan Bekiroğlu'na, Levin'den Yusuf Ziya'ya, Esra'dan 1k'ya, Mücella'nın Anna ile ölümsüzleştirilmesi... Ben bu anı bir daha hiç görmedim :) Mücellâ Nazan Bekiroğlu Anna Karenina Takım 2 Cilt Lev Tolstoy
Alıntı