dasein

Çünkü herkesin ara sıra yoğun mutluluk anları vardır ama, sürekli olarak kişisel mutluluk peşinden koşmak, bir kepazelikten başka bir şey değildir. Böyle bir dünyada, bunca felaket, bunca yoksulluk, bunca haksızlık ortasında, ancak inekler kadar kafasız ve duyarsız olanlar -yani gerçekten insan sayılamayacak yaratıklar- kişisel açıdan mutlu olabilirler.
Edebiyat Felsefe- Düşünce
Reklam
Güvence kaynağını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim!
Muhammed Berdibek'in Türkiye'de arabeskin tarihini yazdığı "Belki de Dilimden Bu Şarkı Düşmez" kitabında "Arabesk 90'lı yıllarda tükenmeye başlamıştır çünkü arabesk, camdaki kızın, ulaşılamayan kızın hikâyesidir." diyor. 90'lı yıllardan sonra o kızlar kafelere inmeye başladılar. 2010 sonrası ise sosyal medyadalar. Artık arabesk bitmiştir.
“Başarısız bir şekilde kendi tepkilerini kontrol etmeye çalışmak, korkunun köleliğine yol açan senaryosudur.” Giorgio Nardone
Biz aslen tutucu bir toplumuz bütün sorunlarımızın suçunu azınlık olan kara koyunlara yükleriz.
Reklam