Gülsün

Hiç kimse, çocu­ğundan, çocukluğunda oluşturduğu anne imajını bir kenara bı­rakmasını isteyemez ya da talep edemez, hiç kimse, yetmiş ya da seksen yaşındaki annesini objektif biçimde görmesi için ço­cuktan yaşamının otuz yılında yarattığı anne imgesini silip at­masını bekleyemez.
Sayfa 17·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
...bir annenin kendi çocukları için asla sıradan biri olamaması...
Sayfa 16·Kitabı okudu
Bunları bana vicdan azabı çektirmek için yazdığını sa­nıyordum ama belki de içimde bir yerlerde zaten vicdan azabı çektiğim için böyle hissediyordum.
Sayfa 11·Kitabı okudu

Gülsün

, bir kitap okudu
10/10
·328 syf.·
Beğendi
·
16 günde okudu
·
Okunma: 07 Nisan 2026 16:27
·
2026 12. kitabı
Vigdis Hjorth
7.9/10 · 1.823 okunma
"Vietnam kültüründe bir gelenek vardır. Ölülerini kendi topraklarına, usule uygun gömmen gerektiğine inanır­lar. Gömülmezlerse, ruhları yeryüzünde amaçsızca gezinmeye mahkum olur; birer hayalet olarak."
Sayfa 113·Kitabı okudu