Hafsa Sami

Hafsa Sami
@_hafsa__
DPÜ İİF
İsmailiye, 26 Eylül
48 okur puanı
Ağustos 2021 tarihinde katıldı
"Yılda otuz bin stalin kazanan kendini yoksul hissediyor. Yalnızca on ülke görmüşsek, kendimiz yeteri kadar seyahat etmemiş gibi hissediyoruz. Tek bir kırışığımız olduğunda, yaşlı hissediyoruz kendimizi. Resmimiz fotoşoplanmamış ya da filtrelenmemeişse çirkin hissediyoruz."
Sayfa 267·Kitabı okudu
Alıntı
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
"Çoğumuz ihtiyacımız olan bütün maddi şeylere sahibiz ve bu yüzden pazarlamacıların işi artık ekonomiyi duygularımızla ilişkilendirmek, şimdiye kadar ihtiyaç duymadığımız şeyleri istememizi sağlayarak daha fazlasına ihtiyacımız varmış gibi hissetmenizi sağlamak."
Sayfa 266·Kitabı okudu
Alıntı

Hafsa Sami

, bir kitabı yarım bıraktı
%42 (168/392 syf.)
Fyodor Dostoyevski
8.3/10 · 31,6bin okunma
"Kaybedecek bir şeyimiz yoksa değişiklikten korkmaya ya da ona kucak açmaya gerek yoktur. Değişim hayatın ta kendisidir. "
Sayfa 69·Kitabı okudu
Hayata Dair
" Cehalet zamanla şekil değiştirir. Ama hep vardır ve her zaman için ölümcüldür. "
Sayfa 85·Kitabı okudu
Alıntı