Yamalı Hırka

Yamalı Hırka

, bir kitap okudu
10/10
·168 syf.··
Beğendi
·
2021 16. kitabı
Haluk Nurbaki
9.1/10 · 37 okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Okuduğumuz kitaplar kafamızda balyoz etkisi yapmalıdır.
Kitap okumanın zararlarından bir tanesi sizi dertlendirir. Arkadaşlarınızdan koparır. Artık bir mesele sahibi yapar. Eskisi gibi koşup oynayamaz,aynı şeylere gülemez, eskisi gibi takilamaz hale gelirsiniz.
1000Kitap
Gençlik hayat iksiridir. Kapitalist dünyanın gençliği bir fetiş unsuru olarak sunmasının altinda yatan da gençliğe olan özlemdir.
Sayfa 205·Kitabı okudu
1000Kitap
Kalbini ihya ve imar edemeyen insanlar sözü pişiremiyorlar. Kalp fırınından çıkartamadığın söz, kimseyi pişirmiyor,etkilemiyor.
Sayfa 132·Kitabı okudu
1000Kitap
Gerçek okuyucular nasıl kitap okusam diye sormaz.
Bir varoluş kaygısı ile yöneldiğimiz hakiki ve sahici bir kitap, sonrasında okuyacaklarimizin da adresini gösterecektir.
Sayfa 92·Kitabı okudu
1000Kitap